tiistai 21. toukokuuta 2013

POX-841 vai PÅL-540?

Heissan!

Tämänkertainen kirja jonka luin on Pasi Lönnin kirjoittama Hyppy syvyyteen.
    Kirjassa seikkailee kaksi poikaa, Jakke ja Make.Molemmat ovat fiksuja(mitä nyt murrosikäiset pojat voivat olla), mutta heidän uteliaisuutensa ajaa heidät vaikeuksiin.                 
     Muutamaa viikkoa ennen koulun alkua pojat päättävät lähteä etsimään Laajavuoren hyppyrimäestä Matti Nykäsen viimeisiä hyppymonoja, jotka olivat varastettu Matin viimeisistä kisoista. Hyppytorniin kavuttuaan pojat pääsevät todistamaan jotakin outoa, hyppyrimäkeen ajaa auto, joka pysähtyy keskelle rinnettä. Toinen kyydissä olleista kaivaa mäkeen kuopan, jonne auton takakontissa näkynyt ruumiin muotoinen möykky heitetään.
     Autoporukka havaitsee Jakken ja Maken hyppytornissa ja lähtevät heidän perään. Pojat ovat paniikin partaalla eivätkä tiedä miten pääsisivät pois tornista. Korkeanpaokan kammoista Makea on vaike suostutella lyhyessä ajassa, mutta Jakke onnistuu siinä ja pojat pakenevat nipin napin.
    Poikien mennessä seuraavana päivänä poliisin puheille, heitä ei tietenkään uskota ja vielä vähemmän kun "hautakuopast" löytyi Maken kengät. Poliisien päätettyä että asia on turha eikä sitä tarvitse tutkia, pojat päättävät ruveta tutkimaan tapausta.
    Eivät he siihen titenkään yksin pysty vaan tarvitsevat mystisen Legioonalaisen apua. Miten jännittävä seikkailu päättyy ja miten pojille lopulta käy saavatko he Matti Nykäsen monot?
    Selvitä se lukemalla tämä hauskan jännittävä kirja :)

Tämmönen biisi jäi soimaan päähän tän päivän aamunavauksesta:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti